Το αχτύπητο δίδυμο είχε προδιαγράψει την παγκόσμια επιτυχία

ZZ TOP

RELATED STORY

ZZ TOP

You Give Love A Bad  Name:

Oι Bon Jovi είχαν τους στίχους, κι εκείνος τον τίτλο! Ο λόγος για τον παραγωγό των μεγάλων επιτυχιών, Desmond Child και το σινγκλ «You Give Love A Bad  Name». Το αχτύπητο δίδυμο είχε προδιαγράψει την παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι το οποίο κατέκτησε το 1986 την κορυφή του Billboard.

 

Livin on a Prayer: 

Aυτή τη φορά οι Bon Jovi  πήγαν στη Νέα Υόρκη για να συναντήσουν τον Desmond Child. Bρέθηκαν σε ένα μικρό διαμέρισμα ενός φίλου του που είχε πιάνο όπου ξεκίνησαν να γράφουν το “Livin on a Prayer”. Οι στίχοι του κομματιού αναφέρονται στον Tommy που δεν είναι άλλος από τον Child, και στην Gina, τη σύζυγό του, που την αποκαλούσαν έτσι λόγω της ομοιότητάς της με τη σταρ του Hollywood, Gina Lollobrigida.

 

Bad Medicine: 

Ο παραγωγός Bruce Fairbairn εντυπωσιάστηκε μόλις άκουσε το τραγούδι. Βρισκόταν με τους Bon Jovi σε δείπνο όταν το συγκρότημα το έπαιξε για πρώτη φορά για εκείνον ενώ έπιναν το κρασί τους. To ρεφρέν του “Bad Medicine” του φάνηκε υπέροχο αν και οι στίχοι ήταν λίγο πρόχειροι. Ήταν βέβαιος, όμως ότι το κομμάτι, θα σάρωνε τα τσαρτς, όπως και τελικώς, έγινε.

 

It’s my Life: 

Ποιος καλλιτέχνης ενέπνευσε τον Jon Bon Jovi να γράψει άλλη μια μεγάλη επιτυχία; Ο Frank Sinatra με το «Ι did it my way». Ο τίτλος του τραγουδιού επηρέασε βαθιά τον frontman του συγκροτήματος αναφορικά με το πόσο σπουδαίο είναι να ακολουθεί κανείς το ένστικτό του κάνοντας τις δικές του επιλογές. Έτσι, ο Jon Bon Jovi έγραψε το “It’s my Life” που έγινε νούμερο ένα σε δεκάδες χώρες σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία.

 

 

Φωτογραφία: gencil.news