Οι Offspring σχηματίστηκαν στην Καλιφόρνια το 1984

Queen

RELATED STORY

Queen

Οι Offspring σχηματίστηκαν στην Καλιφόρνια το 1984. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους ήταν το έξι φορές πλατινένιο τρίτο άλμπουμ τους “Smash” το οποίο κυκλοφόρησε το 1994 φτάνοντας στο νούμερο τέσσερα του Billboard ενώ οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα έντεκα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το σινγκλ του άλμπουμ “Come Out and Play” εκτοξεύτηκε στα τσαρτς κατακτώντας την κορυφή του Billboard ενώ αντίθετα, το κομμάτι “Gotta Get Away” του “Smash” δεν είχε την ίδια απήχηση.

Η επιτυχία του “Smash” βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Columbia Records, με την οποία οι Offspring υπέγραψαν συμβόλαιο το 1996. Το συγκρότημα επανέλαβε το ρεκόρ πωλήσεων με το πέμπτο άλμπουμ “Americana” το οποίο έφτασε στο Νο 2 του Billboard κι έγινε επίσης, πλατινένιο.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος τους  είναι το “Το Let the Bad Times Roll” ο οποίος κυκλοφόρησε το 2021.

Οι Offspring θεωρούνται ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990, που αναβίωσε το ενδιαφέρον για την πανκ ροκ μουσική. Κατά τη διάρκεια της 40χρονης καριέρας τους,  κυκλοφόρησαν 10 στούντιο άλμπουμ και πούλησαν περισσότερους από 40 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

 

 

Φωτογραφία: releaseathens.gr