Ο Becker αποφάσισε να βγάλει την κιθάρα σε δημοπρασία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Η κιθάρα που έλαβε ο Jason Becker ως δώρο από τον Eddie Van Halen πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 110.000 δολαρίων. Η κιθάρα – η οποία δόθηκε στον Becker από τον Van Halen το 1996 – δημοπρατήθηκε από τον οίκο δημοπρασιών Guernsey’s με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο Becker, ο οποίος διαγνώστηκε με ALS το 1989, αποφάσισε να βγάλει την κιθάρα σε δημοπρασία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τη συνεχή φροντίδα του που χρειάζεται, η οποία κοστίζει περισσότερα από 100.000 δολάρια τον χρόνο.

Η κιθάρα φέρει την υπογραφή του Van Halen και το μήνυμα: “Jason, θα παίξουμε κιθάρα μαζί στο μέλλον. Αγάπη από την καρδιά στην ψυχή σου. Eddie Van Halen, ’96.”

Προ ημερών, ο Jason δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Η οικογένειά μου, η ομάδα Becker, και εγώ θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι βοήθησαν να διαδοθεί η είδηση για τη δημοπρασία. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για εμάς . Η αγάπη που λαμβάνουμε είναι ένα απίστευτο δώρο. Τον επόμενο χρόνο, είμαι ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ μαζί σας νέα μουσική και άλλα συναρπαστικά έργα. Ο καθένας από εσάς αξίζει να γνωρίζει πόσο ειλικρινά είμαι ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξή σας. Χάρη σε όλους σας είμαι σε θέση να ζωντανέψω τη μουσική που οραματίζομαι και να τη μοιραστώ μαζί σας».

 

 

Φωτογραφία: guitarworld.com