Τα θρυλικά Abbey Road Studios δίνουν τη δυνατότητας μιας νέας εμπειρίας για όσους θελήσουν να τα επισκεφθούν

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Τα θρυλικά Abbey Road Studios δίνουν τη δυνατότητας μιας νέας εμπειρίας για όσους θελήσουν να τα επισκεφθούν τον Αύγουστο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το Stories in Sound χαρακτηρίζεται ως μια καθηλωτική εμπειρία που συνδυάζει την «πλούσια αφήγηση με ζωντανή μουσική. Για πρώτη φορά, όσοι επισκεφθούν τα θρυλικά studios θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν την απίστευτη ιστορία του Abbey Road και τον ρόλο του στην ιστορία της μουσικής».

Το Stories In Sound θα πραγματοποιηθεί στο Studio Two, όπου έχουν φιλοξενηθεί αμέτρητες ηχογραφήσεις των Beatles, Pink Floyd, Shirley Bassey, The Hollies, Elton John, Ella Fitzgerald, Kate Bush, Massive Attack, Oasis, Radiohead, Muse, Adele, Celeste, Stormzy, Ed Sheeran και πολλών άλλων. Οι επισκέπτες δε θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες μέσα στο Studio Two.

Την αφήγηση θα κάνουν οι ειδικοί Kevin Ryan & Brian Kehew ενώ παράλληλα ένα ζωντανό κουαρτέτο εγχόρδων, κιθαρίστας και πιανίστας θα παίξουν εμβληματικά μουσικά κομμάτια στην ίδια αίθουσα όπου ηχογραφήθηκαν.

 

 

Φωτογραφία: thespaces.com