Ο Brian Johnson θα παραλάβει το βραβείο Μusic Legend για τους AC/DC

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Οι AC/DC και ο Mark Knopfler θα λάβουν τις κορυφαίες διακρίσεις των O2 Silver Clef Awards του φιλανθρωπικού Ιδρύματος Nordoff and Robbins στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι.

Η 48η ετήσια τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Grosvenor House Hotel στο Park Lane, την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Ο Brian Johnson θα παραλάβει το βραβείο Μusic Legend για τους AC/DC, σε ένδειξη τιμής της 50χρονης καριέρας και της συνεχούς επιρροής του συγκροτήματος και ο Mark Knopfler, θα λάβει το Music Icon Award ενώ οι Blur το O2 Silver Clef Award.

“Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να λάβω το βραβείο Icon στο φετινό O2 Silver Clefs. Είναι προνόμιο να υποστηρίζω μια εκδήλωση που αποτελεί άμεσα μέρος μιας τόσο σημαντικής μουσικοθεραπείας” τόνισε ο Knopfler και πρόσθεσε: «Μια από τις καλύτερες στιγμές του να είσαι καλλιτέχνης είναι όταν συναντάς ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από τη μουσική σου. Νομίζω ότι όλοι έχουμε εκτιμήσει κατά καιρούς τη δύναμη της μουσικής στη ζωή μας. Οι Nordoff and Robbins πιστεύουν στο να μοιράζονται την αξία της μουσικής με όλους όσοι τη χρειάζονται – γι’ αυτό είμαι μακροχρόνιος υποστηρικτής και θα συνεχίσω να συμβάλλω στη συγκέντρωση κεφαλαίων, ώστε οι μουσικοθεραπευτές του Nordoff και Robbins να συνεχίσουν το ζωτικής σημασίας έργο τους».

Τα O2 Silver Clef Awards συγκεντρώνουν ζωτικά κεφάλαια για τους Nordoff και Robbins για να υποστηρίξουν ένα ευρύ φάσμα παιδιών και ενηλίκων. Οι εκπαιδευμένοι μουσικοθεραπευτές της φιλανθρωπικής οργάνωσης επιτρέπουν τη σύνδεση και την επικοινωνία μέσω της μουσικής για άτομα με αυτισμό, άνοια, μαθησιακές δυσκολίες, εγκεφαλικές κακώσεις, προβλήματα ψυχικής υγείας, θλίψη και άλλα.

 

 

Φωτογραφία: acdc.com