''Είναι συγκλονιστικό" είπε ο ατζέντης του δημοφιλούς συγκροτήματος

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Ενάμιση εκατομμύριο εισιτήρια μέσα σε μια μέρα πούλησαν οι AC/DC για την επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία. “Ξύπνησα στις 2:30 με 3 το πρωί και είχε αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων στην Ευρώπη. Είχαν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια για κάποιες από τις συναυλίες. Πουλήθηκαν 1,5 εκατομμύριο εισιτήρια σε μια μέρα… Είναι συγκλονιστικό” είπε ο ατζέντης του δημοφιλούς συγκροτήματος Chris Dalston και συνέχισε λέγοντας ότι οι AC/DC δεν έχουν VIP εισιτήρια. “Δε θέλουν ποτέ να ακούν τους θαυμαστές τους να παραπονιούνται σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων ότι είναι πολύ υψηλές”.

Το lineup του θρυλικού συγκροτήματος για την ευρωπαϊκή περιοδεία “Power Up”, που θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο, θα αποτελείται από τον Βrian Johnson, τους κιθαρίστες Angus και Stevie Young, τον ντράμερ Matt Laug και την τελευταία προσθήκη στην περιοδεία του γκρουπ, τον μπασίστα Chris Chaney.

Η πρώτη εμφάνιση των AC/DC μετά από επτά χρόνια πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2023 στο φεστιβάλ Power Trip στο Indio της Καλιφόρνια.

 

 

Φωτογραφία: nau.ch