Οι εν λόγω εκδόσεις των δύο πρώτων τους άλμπουμ ουδέποτε κυκλοφόρησαν εκτός Αυστραλίας

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Δύο αυθεντικές αυστραλιανές εκδόσεις των «High Voltage» και «T.N.T.» θα κυκλοφορήσουν οι AC/DC σε βινύλιο το καλοκαίρι. Οι εν λόγω εκδόσεις των δύο πρώτων τους άλμπουμ ουδέποτε κυκλοφόρησαν εκτός Αυστραλίας και πλέον θα είναι διαθέσιμες στα Dive Bars που ανοίγει το συγκρότημα σε πέντε ευρωπαϊκές πόλεις και συγκεκριμένα στο Γκελζενκίρχεν, τη Σεβίλλη, το Μόναχο, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Το Dive Bar του Λονδίνου βρίσκεται στο Vanguard στο Stables Market, στο Camden και θα είναι ανοιχτό από τις 14:00 έως τις 22:00 στις 2, 4, 5, 6 και 8 Ιουλίου, και από το μεσημέρι έως τις 22:00 τις ημέρες των εμφανίσεων των AC/DC στις 3 και 7 Ιουλίου.

Με μια διασκευή του “Baby, Please Don’t Go” του Big Joe Williams, το ντεμπούτο άλμπουμ των AC/DC “High Voltage” κυκλοφόρησε στην Αυστραλία, τον Φεβρουάριο του 1975 σε παραγωγή του Harry Vanda και του Malcolm και του μεγαλύτερου αδελφού του Angus, George Young. Το άλμπουμ έφτασε στο νούμερο 14 στο αυστραλιανό τσαρτ.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του διεθνές άλμπουμ «High Voltage» τον Απρίλιο του 1976. Ήταν ουσιαστικά ένας δίσκος συλλογής που περιελάμβανε τραγούδια από τις αυστραλιανές κυκλοφορίες τους «High Voltage» και «T.N.T.».

 

 

Φωτογραφία: pinterest.es