''Αυτή η περιοδεία θα είναι πολύ ιδιαίτερη''

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Παγκόσμια περιοδεία και άλμπουμ με επαναηχογραφημένες τις κλασικές τους επιτυχίες προγραμματίζουν οι Accept να γιορτάσουν την 50η τους επέτειο. Η περιοδεία αναμένεται στα τέλη του 2025 και το επετειακό άλμπουμ στις αρχές του 2026.

“Είναι απίστευτη τιμή να μπορώ να ανατρέχω σε πέντε δεκαετίες καριέρας και να μοιράζομαι τη μουσική μας με τόσους πολλούς ανθρώπους. Αλλά τίποτα δε διαρκεί για πάντα και ποιος ξέρει πόσο ακόμα θα περιοδεύουμε… Αυτή η περιοδεία θα είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί πιστεύουμε ότι τα 50 χρόνια Accept είναι ένας ΤΕΛΕΙΟΣ λόγος για να γιορτάσουμε με στυλ!» τόνισε το ιδρυτικό και μακροβιότερο μέλος, ο κιθαρίστας Wolf Hoffmann ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στον αδιαμφισβήτητο ήχο και την επιτυχία του συγκροτήματος ενώ επηρέασε βαθιά μια ολόκληρη γενιά metal μουσικών. Λόγω της ακλόνητης αφοσίωσης του Wolf, οι Accept έχουν γίνει ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα στο heavy metal.

Οι θαυμαστές τους πρόκειται να απολαύσουν μοναδικές στιγμές με το αγαπημένο τους συγκρότημα το 2025  με καλεσμένους έκπληξη!

 

 

Φωτογραφία: metalplanetmusic.com