Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του νέου σινγκλ του Ace Frehley έχει αρχίσει. Το “10.000 Volts”, το ομότιτλο κομμάτι του νέου άλμπουμ του που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου. Το LP αναμένεται τον Φεβρουάριο μέσω του MNRK Music Group (πρώην eOne Music).

“Ήμουν στο στούντιο δουλεύοντας σκληρά για το επερχόμενο άλμπουμ μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ το πρώτο τραγούδι “10.000 Volts”. Σίγουρα θα συντονιστείτε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου. #acefrehley #10Kvolts #newmusic» έγραψε στα social media o πρώην κιθαρίστας των KISS.

Τον περασμένο μήνα, ο Frehley είχε πει για το νέο άλμπουμ ότι είναι ίσως ο καλύτερος δίσκος που έχει κάνει ποτέ. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι ‘αυτό. Είναι η πρώτη φορά που κατέληξα να γράφω τα περισσότερα από αυτά τα τραγούδια με τον καλό μου φίλο, Steve Brown. Η συνεργασία με τον Steve έχει κάνει τεράστια διαφορά στο παίξιμο και στο γράψιμό μου, γιατί όταν αυτός και εγώ βάζουμε τα κεφάλια μας μαζί, κάνει κλικ και μέσα σε τρεις ή τέσσερις ώρες, γράφουμε ένα τραγούδι” τόνισε.

 

 

 

Φωτογραφία: lyrictheatre.com