''Έχω προβλήματα με την ανανέωση του διαβατηρίου μου επειδή έχω κάποια προβλήματα με την εφορία''

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Ο Ace Frehley δεν μπορεί να κάνει περιοδεία στην Ευρώπη λόγω οφειλής του στην εφορία. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μιλώντας για το χρέος που έχει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ που δεν του επιτρέπει να ανανεώσει το διαβατήριό του και να ταξιδέψει.

Ο Spaceman έχει προγραμματίσει πολλές εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική για να υποστηρίξει το νέο του σόλο άλμπουμ «10.000 Volts», αλλά καμία στο εξωτερικό.

Μιλώντας στο Chaos Zine της Φινλανδίας, το ιδρυτικό μέλος των KISS εξήγησε ότι θα ήθελε πολύ να περιοδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης αυτό το καλοκαίρι, λέγοντας ωστόσο ότι υπάρχει μια πιθανότητα να τα καταφέρει.
«Έχω προβλήματα με την ανανέωση του διαβατηρίου μου επειδή έχω κάποια προβλήματα με την εφορία και δεν είναι στην πραγματικότητα το γραφείο διαβατηρίων αλλά το IRS” τόνισε λέγοντας ότι θεσπίστηκε ένας νέος νόμος σύμφωνα με τον οποίον αν κάποιος χρωστάει περισσότερα από 50.000 $, δεν του ανανεώνουν το διαβατήριο.
Ο Frehley συνέχισε: «Ευτυχώς, έχω μερικούς πολύ έξυπνους δικηγόρους που εργάζονται πάνω σε αυτό, και υπάρχουν τρόποι, οπότε ελπίζω ότι μπορεί να καταφέρω να πάρω το διαβατήριό μου μέσα σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Αν συμβεί αυτό, θα είμαι στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Αν δε συμβεί, θα είμαι στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά θα ήθελα να είναι αυτό το καλοκαίρι γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγαινα στα φεστιβάλ».

Ο Ace Frehley ακύρωσε όλες τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας του το 2022 για αδιευκρίνιστους λόγους. Ο 72χρονος κιθαρίστας πραγματοποίησε την τελευταία του περιοδεία στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 όταν εμφανίστηκε στο Download Festival.

 

 

Φωτογραφία: theguitarworld.com