''Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έκανα ποτέ''

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Cherry Medicine” από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ του, “10.000 Volts” κυκλοφόρησε ο Ace Freley.

Το LP με τα 11 κομμάτια δημιουργήθηκε από τους Ace και Steve Brown (Trixter) και θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου μέσω του MNRK Music Group (πρώην eOne Music). Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Ace κυκλοφόρησε άλλο ένα βίντεο για το τραγούδι “Walkin’ On The Moon” από το επερχόμενο άλμπουμ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο VRP Rocks, ο Ace επαίνεσε το “10.000 Volts”, λέγοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον δίσκο. Πολλές φορές έχω ηχογραφήσει δίσκους όπου μερικές φορές κοιτάς τρία ή τέσσερα τραγούδια στο άλμπουμ και τα θεωρείς όχι τόσο καλά όσο κάποια άλλα. Νομίζω ότι σ’ αυτό το άλμπουμ, κάθε τραγούδι έχει αξία”.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έκανα ποτέ. Θέλω να πω, νομίζω ότι είναι πιθανώς τόσο καλό όσο το σόλο άλμπουμ μου το 1978, που όλοι πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο άλμπουμ μου μέχρι σήμερα. Έτσι, αν ήμουν θαυμαστής των KISS ή του Ace Frehley, θα έβγαινα και θα το αγόραζα αμέσως μόλις κυκλοφορήσει στις 23 Φλεβάρη».

 

 

Φωτογραφία: themusichall.org