Ο τίτλος του άλμπουμ είναι "10.000 Volts"

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Για το νέο του άλμπουμ το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα μίλησε σε συνέντευξή του ο Ace Freley.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι “10.000 Volts” και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φλεβάρη. “Είναι ίσως ο καλύτερος δίσκος που έχω κάνει ποτέ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Είναι η πρώτη φορά που γράφω τα περισσότερα από αυτά τα τραγούδια με έναν καλό μου φίλο, τον Steve Brown” τόνισε ο αρχικός κιθαρίστας των KISS. Η αρχική σκέψη, όπως είπε, ήταν να ονομάσουν το άλμπουμ “Walking On The Moon” από το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ, μέχρι που ηχογράφησαν το “10.000 Volts”, “το οποίο βγήκε καταπληκτικό.

Πήρα τον Anton Fig, τον παλιό μου ντράμερ, ο οποίος έπαιζε στο αρχικό μου σόλο άλμπουμ του ’78 αλλά και τα περισσότερα σόλο άλμπουμ μου”.

Ερωτηθείς εάν η δημιουργία του “Origins Vol. 2”, η συνέχεια της συλλογής διασκευών του 2016 που ενέπνευσε τον πρώην κιθαρίστα των KISS, επηρέασε τον τρόπο που έφτιαξε τον νέο δίσκο, ο Frehley είπε: “Βασικά, διάλεγα τραγούδια που με επηρέασαν και γράφτηκαν από άλλους. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνεις από ό,τι όταν κάνεις έναν κανονικό δίσκο στούντιο όπου όλα τα τραγούδια είναι πρωτότυπα. Σε αυτόν τον δίσκο, όλα τα τραγούδια είναι πρωτότυπα εκτός από ένα. Έκανα μια διασκευή σε ένα τραγούδι που ονομάζεται “Life Of A Stranger”, που γράφτηκε από μια κοπέλα που ονομάζεται Nadia”.

 

 

 

Φωτογραφία: lyrictheatre.com