''Με πολύ βαριά καρδιά αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση''

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Μεγάλη απογοήτευση στο κοινό της Ρουμανίας προκάλεσε η ακύρωση της συναυλίας του Bruce Dickinson στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με τη δήλωση που έγινε σχετικά με τους λόγους της ακύρωσης, κάποια μέλη του συγκροτήματος έχουν προσβληθεί από έναν ιό που μοιάζει με γρίπη, από την αρχή του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας “και από τη συναυλία του Λονδίνου ο Bruce άρχισε επίσης να αρρωσταίνει. Κατάφερε να ολοκληρώσει τη συναυλία του Παρισιού, αλλά από το Γκρόνινγκεν δυσκολευόταν να τραγουδήσει”.

Από την πλευρά του, ο Dickinson είπε απευθυνόμενος στους θαυμαστές του: “Με πολύ βαριά καρδιά αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να ακυρώσω την αυριανή παράσταση στο Βουκουρέστι. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήλπιζα. Θα πάω αύριο σε έναν ειδικό για τον λαιμό για να επιβεβαιώσει τη σοφία της απόφασής μου, αλλά μετά από 40 χρόνια τραγούδι, ξέρω πότε τα πράγματα δεν είναι καλά και η φωνή πρέπει να ξεκουραστεί προσωρινά. Είμαι στεναχωρημένος για τους οπαδούς μας στο Βουκουρέστι. Μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη και ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.”

Η αξία των εισιτηρίων που πωλήθηκαν για τη συναυλία του Βουκουρεστίου θα επιστραφεί μέσα από τις εξουσιοδοτημένες πλατφόρμες έκδοσης εισιτηρίων.

 

 

Φωτογραφία: kerrang.com