"Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά με τον Danny''

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Επιστρέφει στους Anthrax μετά από 40 χρόνια ο μπασίστας Dan Lilker προκειμένου να συμμετάσχει στην επερχόμενη περιοδεία τους στη Νότια Αμερική. Το συγκρότημα ανακοίνωσε την επιστροφή του Lilker μετά την απόφαση του Frank Bello να κάνει μια παύση για προσωπικούς λόγους.

Ο Lilker, ο οποίος συνέγραψε και έπαιξε στο πρώτο άλμπουμ των Anthrax “Fistful Of Metal”, ήταν επίσης μέλος των Stormtroopers Of Death μαζί με τον Charlie Benante και τον Scott Ian «Πραγματικά ανυπομονώ να τζαμάρω ξανά με τους Anthrax», είπε ο Lilker. «Όταν χωρίσαμε το 1984, μου είπαν να μείνω πίσω γιατί μπορεί να με χρειαστούν σε 40 χρόνια» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του το συγκρότημα τόνισε: “Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά με τον Danny, και εκτιμούμε πραγματικά την αναπλήρωση του Frank. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που παίξαμε στη Νότια Αμερική, οπότε δε θέλετε να χάσετε αυτές τις συναυλίες».

Στην ανακοίνωσή του ο Bello εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι δε θα παίξει στο Μεξικό, τη Νότια Αμερική και στα δύο μουσικά φεστιβάλ στις ΗΠΑ τον Μάιο και ευχαρίστησε τον Danny Lilker που θα τον αντικαταστήσει στην περιοδεία.

 

 

Φωτογραφία: wikirock.net