Η προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του frontman των Aerosmith έγινε από το πρώην μοντέλο Jeanne Bellino

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Αμερικανός δικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς πρώην μοντέλου εναντίον του Steven Tyler για σεξουαλική επίθεση το 1975. Ο δικαστής έκρινε ότι οι υποτιθέμενες ενέργειες του τραγουδιστή εκείνη την εποχή, δεν ενέχουν «σοβαρό κίνδυνο σωματικού τραυματισμού» στην ενάγουσα.

Η προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του frontman των Aerosmith έγινε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους από το πρώην μοντέλο Jeanne Bellino, η οποία ήταν 17 ετών όταν γνώρισε τον 27χρονο τότε Tyler. Η Bellino ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής την έσπρωξε σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και της επιτέθηκε. Ανέφερε ακόμα ότι υπέφερε και θα συνεχίσει να υποφέρει έχοντας μεγάλο πόνο στην ψυχή και το σώμα, σοβαρή και μόνιμη συναισθηματική δυσφορία ενώ χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη μετά το περιστατικό και αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να παίρνει φάρμακα για να αντιμετωπίσει τη σεξουαλική επίθεση.

Αποφασίζοντας υπέρ του Tyler, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Lewis Kaplan απεφάνθη ότι οι κατηγορίες της Bellino εναντίον του τραγουδιστή δεν γίνονται αποδεκτές βάσει του νόμου.

 

 

Φωτογραφία: rockcelebrities.net