Ο Brian May και ο Roger Taylor ανακοίνωσαν τη σύνθεση των Queen Extravaganza...

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Ο Brian May και ο Roger Taylor ανακοίνωσαν τη σύνθεση και τις ημερομηνίες περιοδείας για το «επίσημο tribute συγκρότημα» Queen Extravaganza. Ως γνωστόν το line-up επιλέγεται πάντα από τα δύο ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος. Οι Queen Extravaganza κάνουν περιοδεία για πάνω από μια δεκαετία με τη σύνθεση που επιλέγουν οι May και Taylor για να ερμηνεύσουν τη μουσική τους.

Η σύνθεση περιλαμβάνει τον Nick Radcliffe στην κιθάρα, τον François-Olivier Doyon στο μπάσο, τον George Farrar στα ντραμς και τους Alirio Netto και Gareth Taylor στα φωνητικά. Το tribute συγκρότημα επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτη του 2024, μετά από μια θριαμβευτική περιοδεία το 2023 και εμφανίσεις που ήταν sold out σε όλο τον κόσμο.

H εντυπωσιακή τους εμφάνιση έχει διάρκεια 90 λεπτά και περιλαμβάνει περισσότερα από 20 κλασικά κομμάτια των Queen όπως: Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, Crazy Little Thing Called Love, Under Pressure, We Will Rock You, We Are the Champions, A Kind of Magic, Radio Ga Ga, Somebody to Love, Killer Queen καθώς και άλλα αγαπημένα των θαυμαστών.

 

 

 

Φωτογραφία: moka-mag.com