Οι θρύλοι των βρετανικού prog rock ανακοίνωσαν ότι θα παίξουν την πρώτη τους συναυλία μετά από 5 δεκαετίες...

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Οι θρύλοι των βρετανικού prog rock Barclay James Harvest ανακοίνωσαν ότι θα παίξουν την πρώτη τους συναυλία με ορχήστρα μετά από 5 δεκαετίες! Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Huddersfield Town Hall με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Slaithwaite στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι Barclay James Harvest ήταν ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που ηχογράφησαν και περιόδευσαν με ορχήστρα και στη νέα συναυλία το συγκρότημα θα εκτελέσει ενορχηστρωμένα κομμάτια του κλασικού ρεπερτορίου τους, των αρχών της δεκαετίας του 1970, όπως Mocking Bird, The Poet, After The Day και το επικό Dark Now My Sky, το οποίο το συγκρότημα έχει να παίξει live από το 1973. Ωστόσο, θα παίξει και πιο πρόσφατο υλικό που έχει διασκευαστεί για ορχήστρα.

Η live εμφάνιση συμπίπτει και με την κυκλοφορία ενός σετ με πέντε δίσκους του 1972, το οποίο θα περιλαμβάνει νέους ήχους Surround 5.1 και στερεοφωνικές μίξεις από τον Stephen W Tayler, με μπόνους κομμάτια και μια νέα remastered έκδοση του Barclay James Harvest In Concert το οποίο είχε ηχογραφηθεί για το BBC Radio One.

 

 

 

Φωτογραφία: lalsace.fr