Πρόκειται για το πρώτο που κυκλοφορεί από το επερχόμενο άλμπουμ τους

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Ένα νέο τραγούδι με τον “Beautiful People (Stay High),” κυκλοφόρησαν οι Βlack Keys. Είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από το επερχόμενο άλμπουμ τους, Ohio Players και γράφτηκε από κοινού από τους Dan Auerbach και Patrick Carney των Keys, καθώς και τον Beck και τον Dan the Automator.

Εκτός από τον Beck, στο άλμπουμ συνέβαλαν και οι Greg Kurstin και Noel Gallagher. «Είχαμε αυτή την επιφοίτηση: «Μπορούμε να καλέσουμε τους φίλους μας για να μας βοηθήσουν να κάνουμε μουσική», εξήγησε ο Carney στο δελτίο τύπου. “Είναι αστείο γιατί και οι δύο γράφουμε τραγούδια με άλλους ανθρώπους – ο Dan όλη την ώρα [ως σόλο καλλιτέχνης και παραγωγός], εγώ όταν κάνω παραγωγή ενός δίσκου. Αυτό κάνουμε.”

«Ανεξάρτητα με ποιον συνεργαζόμαστε, ποτέ δε νιώθουμε ότι θυσιάζουμε αυτό που είμαστε», πρόσθεσε ο Auerbach. “Μόνο σαν να προσθέτει κάποια ιδιαίτερη γεύση. Απλώς επεκτείναμε αυτήν την παλέτα με ανθρώπους με τους οποίους θέλαμε να συνεργαστούμε. Ήμασταν εκεί για να τους υποστηρίξουμε και τις ιδέες τους, να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε για να δούμε αυτή τη στιγμή να ανθίζει. Αλλά όταν ήρθε η ώρα για να τελειώσω το άλμπουμ, ήμασταν μόνο ο Pat κι εγώ».

 

 

Φωτογραφία: nonesuch.com