''Αυτό το άλμπουμ είναι μια συνέχεια της ιστορίας μας ως συγκρότημα''

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Tο νέο τους άλμπουμ που φέρει τον τίτλο “Happiness Bastards” θα κυκλοφορήσουν στις 15 Μαρτίου οι Black Crowes. Πρόκειται για το πρώτο πλήρες LP της μπάντας εδώ και 15 χρόνια το οποίο αναμένεται μέσω της δισκογραφικής εταιρείας, Silver Arrow Records. Το πρώτο single από το «Happiness Bastards», «Wanting And Waiting», κυκλοφορεί ήδη από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Σε μια δήλωσή του, ο τραγουδιστής Chris Robinson τόνισε ότι “το “Happiness Bastards” είναι η ερωτική μας επιστολή προς το rock ‘n’ roll. Ο Rich και εγώ πάντα γράφουμε και δημιουργούμε μουσική, αυτό δεν έχει σταματήσει ποτέ για εμάς και είναι πάντα αυτό όπου βρίσκουμε την αρμονία μαζί. Αυτός ο δίσκος αντιπροσωπεύει αυτό».
Ο Rich πρόσθεσε: “Αυτό το άλμπουμ είναι μια συνέχεια της ιστορίας μας ως συγκρότημα. Η πολυετής εμπειρία μας στο γράψιμο και τη μουσική και τις περιοδείες στον κόσμο αντιπροσωπεύεται σε αυτόν τον δίσκο και μας καθοδήγησε έξοχα ένας από τους καλύτερους παραγωγούς στην επιχείρηση, τον Jay Joyce. Είμαι απίστευτα περήφανος για όσα συγκεντρώσαμε».

Το “Happiness Bastards” περιέχει 10 κομμάτια και περιλαμβάνει μια guest εμφάνιση από τη Lainey Wilson, μια υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιό της κάντρι που έγινε γνωστή μετά την παρουσίαση της μουσικής της στο τηλεοπτικό δράμα “Yellowstone”.

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com