Την κυκλοφορία του 8ου άλμπουμ τους ανακοίνωσαν οι Black Stone Cherry...

Jane’s Addiction: Περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με τους Love And Rockets

RELATED STORY

Jane’s Addiction: Περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με τους Love And Rockets

Την κυκλοφορία του 8ου άλμπουμ τους ανακοίνωσαν οι Black Stone Cherry. Το “Screamin at the Sky” αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου και είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος από το Κεντάκι, στο οποίο συμμετέχει ο νέος μπασίστας Steve Jewell Jr, μετά την αποχώρηση του Jon Lawhon.

«Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα σας συγκινήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είχαμε πολλά να πούμε στιχουργικά, μουσικά και ηχητικά. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτή τη συλλογή τραγουδιών και ελπίζουμε να τη γιορτάσετε μαζί μας» ανέφερε το συγκρότημα.

Το επερχόμενο άλμπουμ περιλαμβάνει 12 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του βασικού σινγκλ “Planet Rock” και του τραγουδιού «Nervous».

Σχολιάζοντας το βίντεο του «Nervous», οι Black Stone Cherry σημείωσαν ότι τα γυρίσματα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία καθώς ήταν σαν να βρίσκονταν σε πλατό ταινιών!  «Ο ηθοποιός, Mateo Palmitier, έκανε καταπληκτική δουλειά ως πρωταγωνιστής και ήταν μια τόσο ωραία εμπειρία βλέποντας όλα αυτά τα οράματα να ζωντανεύουν χάρη στον σκηνοθέτη μας, Kyle Loftus και την απίστευτη ομάδα του”.

Τέλος, το συγκρότημα επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει νέες εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός του 2023 ενώ πρόκειται να λάβει μέρος στο Steelhouse Festival, την Κυριακή 30 Ιουλίου.

 

 

 

Φωτογραφία: ticketm.net