Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Blaze Bayley μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

O Mark Appleton και ο Christopher Appleton, δήλωσαν μέσω των social media«Λυπούμαστε ειλικρινά που ανακοινώνουμε ότι ο Blaze έπαθε καρδιακή προσβολή στο σπίτι χθες το απόγευμα και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, αναμένοντας νέα για περαιτέρω χειρουργική επέμβαση/θεραπεία. Είναι σε καλή διάθεση, αλλά είναι εντελώς απογοητευμένος που πρέπει να αναβάλουμε τις επικείμενες εμφανίσεις μας για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο” ανέφεραν.

Σχετικά με τις συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο, σημείωσαν ότι “λογικά πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πόσο γρήγορη θα είναι η ανάρρωση του Blaze, οπότε παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι”.

Ο 59χρονος Bayley συνεργάστηκε με τους Iron Maiden από το 1994 έως το 1999. Τα δύο άλμπουμ των Maiden στα οποία εμφανίστηκε, “The X Factor” και “Virtual XI”, πούλησαν πολύ λιγότερο από τις προηγούμενες κυκλοφορίες του συγκροτήματος και ήταν οι τίτλοι με τα χαμηλότερες επιδόσεις στα βρετανικά charts, από τους «Killers» του 1981.

Από τότε που αποχώρησε τους Iron Maiden το 1999, ο Bayley έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων αρκετών με το όνομα Blaze. Συμμετείχε επίσης, στο “Wolfsbane Saves The World” του 2012, το πρώτο άλμπουμ με νέο υλικό από τους Wolfsbane μετά την ομότιτλη προσπάθεια του γκρουπ το 1994, και σε ένα επόμενο LP, το “Genius” του 2022.

 

 

 

Φωτογραφία: bestofironmaiden.pl