Οι Bon Jovi θα κυκλοφορήσουν μια πολυτελή έκδοση του πρώτου τους άλμπουμ για την 40η επέτειο του συγκροτήματος

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Ένα ακόμη μουσικό βίντεο των Bon Jovi και συγκεκριμένα το τρίτο τους κλιπ ξεπέρασε τις ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube. Πρόκειται για τη ροκ μπαλάντα του 1994 «Always» η οποία εισήλθε στο Billion-View Club καθώς έφτασε τις 1.000.516.423 προβολές. Το πρώτο κομμάτι του δημοφιλούς συγκροτήματος που έσπασε το “φράγμα” ήταν το “It’s My Life” τον Ιούνιο του 2021 και δεύτερο, το “Livin on a Prayer” τον Ιανουάριο του 2023. Αυτά τα δύο βίντεο βρίσκονται τώρα στις 1,3 δισεκατομμύρια και 1,1 δισεκατομμύρια προβολές, αντίστοιχα.

Το “Always” γράφτηκε από τον Jon Bon Jovi και κυκλοφόρησε ως single τον Σεπτέμβριο του 1994. Το κομμάτι βρέθηκε στο Νο 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο, πουλώντας πάνω από 600.000 αντίτυπα. Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι εμφανίστηκε στο άλμπουμ των Bon Jovi με τις μεγαλύτερες επιτυχίες «Cross Road». Η συλλογή έχει πουλήσει πάνω από 21,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως γεγονός που την καθιστά ως ένα από τα άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Η μπαλάντα «Always» ήταν το τελευταίο σινγκλ των Bon Jovi στο οποίο συμμετείχε ο αείμνηστος μπασίστας Alec John Such, ο οποίος έφυγε από το συγκρότημα λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Οι Bon Jovi αναμένεται να κυκλοφορήσουν μια πολυτελή διευρυμένη έκδοση του ομώνυμου πρώτου τους άλμπουμ την Παρασκευή 22 Μαρτίου για να γιορτάσουν την 40η επέτειό του.

 

 

Φωτογραφία: therockrevival.com