Το κομμάτι προέρχεται από το 16ο στούντιο άλμπουμ τους

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Οι Bon Jovi κυκλοφόρησαν το επίσημο lyric video για το νέο τους single “Legendary”. Το κομμάτι, που κυκλοφορεί μέσω της EMI, προέρχεται από το 16ο στούντιο άλμπουμ τους “Forever”, που αναμένεται στις 7 Ιουνίου.

Το νέο άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία όπου οι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος μπορούν να βρουν αποκλειστικές χρωματιστές επιλογές βινυλίου, CD , κασέτες και περιορισμένης έκδοσης υπογεγραμμένα αντίτυπα. Μια εξαιρετικά περιορισμένη σειρά από έγχρωμο βινύλιο Ocean Waves θα περιλαμβάνει μια μοναδική φωτογραφία του frontman Jon Bon Jovi.

Σε συνέντευξή του στο Ultimate Classic Rock, ο Bon Jovi αποκάλυψε την έμπνευση για το τραγούδι λέγοντας ότι “το κορίτσι με τα καστανά μάτια, είναι η γυναίκα μου”.

Σε συνδυασμό με την 66η ετήσια απονομή των βραβείων Grammy τον περασμένο μήνα, ο Jon Bon Jovi ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς για το MusiCares 2024 όπου τιμήθηκε με μια συναυλία αφιέρωμα στην οποία έλαβαν μέρος οι Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Isbell, Jelly Roll, Pat Monahan των TRAIN και πολλοί άλλοι.

Στο “Forever” συμμετέχει ο Jon Bon Jovi για άλλη μια φορά μαζί με τον David Bryan, τον ντράμερ Tico Torres, τον μπασίστα Hugh McDonald και τον κιθαρίστα Phil X.

 

 

Φωτογραφία: medium.com