Ένα νέο σινγκλ κυκλοφορούν την Πέμπτη 14 Μαρτίου οι Bon Jovi

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Ένα νέο σινγκλ με τίτλο «Legendary» κυκλοφορούν την Πέμπτη 14 Μαρτίου οι Bon Jovi.

Το συγκρότημα του Νιου Τζέρσεϊ μοιράστηκε ένα βίντεο 55 δευτερολέπτων στο YouTube με τον τίτλο «Bon Jovi Forever» που απ΄ότι φαίνεται είναι ο τίτλος του νέου τους στούντιο άλμπουμ.

Το βίντεο συνδέεται επίσης, μέσω μιας ενότητας “Bon Jovi Forever” στον επίσημο ιστότοπο του συγκροτήματος που διαθέτει χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για την πρεμιέρα του σινγκλ.

Στο teaser εμφανίζεται ένα ζευγάρι θαυμαστών των Bon Jovi να βρίσκονται σ’ ένα κλασικό αυτοκίνητο και να ακούνε ραδιόφωνο το οποίο παίζει τις μεγάλες τους επιτυχίες. Ο παρουσιαστής κάποια στιγμή ακούγεται να απευθύνεται στον Jon Bon Jovi λέγοντάς του: «Πες μας για το νέο άλμπουμ, Jon» και εκείνος να απαντά: «Ναι, είμαι πραγματικά περήφανος για αυτό το άλμπουμ. Αυτό το άλμπουμ, νομίζω ότι είναι ο καλύτερος δίσκος που έχουμε κάνει εδώ και 20 χρόνια. Νομίζω ότι οι θαυμαστές θα το λατρέψουν. Bon Jovi Forever, μωρό μου».

Με την πινακίδα κυκλοφορίας να αναγράφει: «Bon Jovi Forever», ενώ ακούγονται μεγάλες επιτυχίες τους στο ραδιόφωνο, όπως τα «You Give Love A Bad Name», «It’s My Life» και «Livin» on a Prayer».

 

 

Φωτογραφία: gettyimages.com