Το συγκρότημα ανακοίνωσε την αποχώρηση του επί 11 χρόνια συνεργάτη

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Χωριστούς δρόμους με τον Jordan Fish αποφάσισαν να τραβήξουν οι Bring Me The Horizon. Το συγκρότημα ανακοίνωσε την αποχώρηση του επί 11 χρόνια συνεργάτη τους γράφοντας στα social media: «θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το μουσικό ταξίδι που έκανε μαζί μας και να του ευχηθούμε καλή τύχη σε όλα στο μέλλον».

Ο Fish ήταν μέλος του ροκ συγκροτήματος του Σέφιλντ από το 2012 και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του μοντέρνου ήχου του, ιδιαίτερα στον δίσκο – ορόσημο του 2013 «Sempiternal». «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τα 11 χρόνια μου με το συγκρότημα και πολύ περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί», δήλωσε ο Jordan Fish. «Ανυπομονώ να ακούσω τι θα κάνουν στη συνέχεια και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μου» πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, οι Bring Me The Horizon τόνισαν ότι συνεχίζουν να εργάζονται στο Nex Gen, με ολοκαίνουργια μουσική η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα. Τον επόμενο μήνα πρόκειται να ξεκινήσει η περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Φωτογραφία: afterglowatx.com