Σε ειδική έκδοση βινυλίου θα επανακυκλοφορήσει για την 40η του επέτειο το εμβληματικό άλμπουμ

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Σε ειδική έκδοση κόκκινου ημιδιαφανούς βινυλίου θα επανακυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα για την 40η του επέτειο το εμβληματικό άλμπουμ του Bruce Springsteen, «Born In The U.S.A.». Το έβδομο στούντιο άλμπουμ του “Boss” το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα, περιλαμβάνει τις τεράστιες επιτυχίες «Dancing In The Dark», «Glory Days», «I’m On Fire» καθώς και το ομώνυμο κομμάτι. Η επανακυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 4 Ιουνίου, ακριβώς στην επέτειο της αρχικής κυκλοφορίας, με ένα αποκλειστικό φυλλάδιο που περιέχει αρχειακό υλικό από την εποχή εκείνη.

Την ίδια ώρα, μια βιογραφική ταινία του δημοφιλούς καλλιτέχνη βρίσκεται στα σκαριά με τίτλο “Deliver Me From Nowhere” και τον ηθοποιό Jeremy Allen White να έχει επιλεγεί να υποδυθεί τον Springsteen.

Εν τω μεταξύ, προ ημερών ξεκίνησε η περιοδεία του στην Ευρώπη από το Principality Stadium του Κάρντιφ, την πρώτη του εμφάνιση στην Ουαλία εδώ και 11 χρόνια. Στις 25 και 27 Ιουλίου, o Aμερικανός τραγουδιστής, κιθαρίστας και τραγουδοποιός αναμένεται να δώσει δυο μεγάλες συναυλίες στο στάδιο του Wembley στο Λονδίνο.

 

 

Φωτογραφία: ew.com