''Είμαι περήφανος που είμαι ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία''

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Ο Bruce Springsteen ανακοινώθηκε ως ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που θα γίνει μέλος της Ivors Academy – που αποτελεί την υψηλότερη διάκριση – για την εξαιρετική συνεισφορά του στην τέχνη της σύνθεσης τραγουδιών και τον αντίκτυπό της στο πολιτιστικό τοπίο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Boss πρόκειται να λάβει το βραβείο στο φετινό μέρος των Ivors, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Grosvenor House στο Λονδίνο την Πέμπτη 23 Μαΐου.

«Είμαι περήφανος που είμαι ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία Τhe Ivors. Εκτός από την αναγνώριση των τραγουδιών μου, το βραβείο αποτελεί φόρο τιμής στους θαυμαστές και τους φίλους που στήριξαν εμένα και τη δουλειά μου τα τελευταία πενήντα χρόνια», είπε ο Springsteen μετά την ανακοίνωση. «Ολόκληρη αυτή η χώρα με έκανε να νιώθω ευπρόσδεκτος σε κάθε βήμα και γι’ αυτό θα παραμένω πάντα βαθιά ευγνώμων».

Με το βραβείο, θα είναι ο 27ος συνεργάτης της Ακαδημίας ανάμεσα στους Sir Paul McCartney, Kate Bush CBE, Joan Armatrading CBE και τον Sting, που έλαβε το βραβείο πέρυσι.

 

 

Φωτογραφία: variety.com