Οι θρύλοι του βρετανικού prog ακυρώνουν τις συναυλίες τους λόγω προβλήματος υγείας του κιθαρίστα και τραγουδιστή Andy Latimer...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Οι θρύλοι του βρετανικού prog, Camel ανακοίνωσαν την ακύρωση των συναυλιών τους στην Ευρώπη λόγω προβλήματος υγείας του κιθαρίστα και τραγουδιστή Andy Latimer.

Ειδικότερα, ο Latimer θα υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην πλάτη μετά από έναν οξύ πόνο. Το συγκρότημα επρόκειτο αρχικά να ξεκινήσει την περιοδεία του “The Final Chapter” σε όλη την Ευρώπη τον Μάιο.

Σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του, το συγκρότημα ανέφερε: «Με μεγάλη λύπη η Camel Productions πρέπει να ακυρώσει την περιοδεία των Camel το 2023. Λίγο μετά τις πρόβες, ο Andrew Latimer ένιωσε έναν οξύ πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης του που προχώρησε στα πόδια. Μεταφέρθηκε για διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες αποκάλυψαν γρήγορα μια σοβαρή κατάσταση που απαιτεί επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι αβέβαιος και αυτή η αβεβαιότητα είναι που μας εμποδίζει να εξετάσουμε άλλες επιλογές. Ωστόσο, η αποκατάσταση θα διαρκέσει 8 με 12 τουλάχιστον εβδομάδες, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα ο Andrew να συνεχίσει την περιοδεία και χωρίς τον Andrew, δεν μπορεί να υπάρξει περιοδεία, επομένως η ακύρωση είναι αναπόφευκτη”.

To συγκρότημα επρόκειτο να επισκεφθεί και τη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια, για μια μοναδική συναυλία στον Ταύρο.

 

 

Φωτογραφία: futurecdn.net