''Τελευταίο άλμπουμ με μια τελευταία περιοδεία για να κλείσουμε 30 χρόνια rock 'n' roll με μια ωραία μικρή υπόκλιση''...

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν στις 25 Αυγούστου οι Candlebox.  Το “The Long Goodbye” ανακοινώθηκε επίσημα δύο ημέρες πριν από την έναρξη της εορταστικής και ταυτόχρονα αποχαιρετιστήριας περιοδείας του συγκροτήματος για την 30ή του επέτειο. Η “The Long Goodbye Tour 2023″, που ξεκινά στις 10 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει όλο τον κατάλογο με τα οκτώ άλμπουμ του συγκροτήματος.

«Ο Adam [Kury], ο BJ [Kerwin], ο Brian [Quinn], ο Island [Styles] και εγώ είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που όλοι θα ακούσουν αυτόν τον δίσκο” τόνισε ο frontman των Candlebox, Kevin Martin. “Ανυπομονούμε να ακούσει ο κόσμος το “The Long Goodbye”, το τελευταίο κεφάλαιο μιας μακράς και λαμπρής καριέρας για τους Candlebox. Τελευταίο άλμπουμ με μια τελευταία περιοδεία για να κλείσουμε 30 χρόνια rock ‘n’ roll με μια ωραία μικρή υπόκλιση.”
Επιπλέον, ετοιμάζεται το ντοκιμαντέρ, “Far Behind: The Candlebox Story” μια συμπαραγωγή της Warner Music Entertainment (WME), του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού τμήματος της Warner Music Group και της Highway West Entertainment.

Οι Candlebox δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1991 και έχουν πουλήσει πάνω από επτά εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

 

 

 

Φωτογραφία: v13.net