''Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ακύρωση της επερχόμενης περιοδείας μου''

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Στην ακύρωση της περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική προχώρησε ο Corey Taylor λόγω ψυσικής και σωματικής κατάρρευσης. Η σόλο περιοδεία του Taylor ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο Τορόντο στις αρχές Φεβρουαρίου.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ακύρωση της επερχόμενης περιοδείας μου στη Βόρεια Αμερική», είπε ο Taylor. «Τους τελευταίους μήνες η ψυχική και σωματική μου υγεία καταρρέει και έφτασα σε ένα σημείο που ήταν ανθυγιεινό για την οικογένειά μου και εμένα.

Ο frontman των Slipknot τόνισε ότι η απόφασή του θα προκαλέσει σοκ σε κάποιους αλλά πρέπει να αποσυρθεί και να μείνει σπίτι με την οικογένειά του. “Στέλνω την αγάπη μου στους θαυμαστές, το συγκρότημα μου, την οικογένεια και τους φίλους μου και όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω εδώ μέχρι στιγμής. Υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι όσο πιο υγιής μπορώ. Μέχρι τότε, ζητώ συγγνώμη σε όλους που θα έβλεπα στην περιοδεία – και ελπίζω να σας ξαναδώ».

Ο Taylor ολοκλήρωσε μια σειρά ευρωπαϊκών εμφανίσεων τον Νοέμβριο. Οι καλοκαιρινές ημερομηνίες στην Ευρώπη είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου από τη Βαρσοβία της Πολωνίας.

 

Φωτογραφία: rollingstone.com