Μια άγνωστη συνεργασία είδε το φως της δημοσιότητας

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Μια άγνωστη συνεργασία μεταξύ του Slash και του αείμνηστου τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington είδε το φως της δημοσιότητας. Το κομμάτι Crazy προοριζόταν για το πρώτο σόλο άλμπουμ του κιθαρίστα των Guns n’ Roses αλλά τελικώς ηχογραφήθηκε για το LP με τον τίτλο “Captain Alibi” με τον αείμνηστο frontman των Motörhead, Lemmy Kilmister.

Το τραγούδι αποκαλύφθηκε 13 χρόνια αργότερα από τον μουσικό παραγωγό Big Chris Flores ο οποίος στο ερώτημα γιατί δεν κυκλοφόρησε είπε: «Νομίζω ότι ένας λόγος που έμεινε στο ράφι για τόσο καιρό ήταν από σεβασμό, απλώς περιμένοντας τους Linkin Park να κυκλοφορήσουν ό,τι επρόκειτο να κυκλοφορήσουν με τον Chester”.

Ο Slash είχε μιλήσει για τη συνεργασία του με τον Bennington σε μια συνέντευξη το 2018 στο Variety. “Όταν έκανα τον πρώτο μου σόλο δίσκο, δούλεψα με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, μερικοί από τους οποίους, για κάποιο λόγο, δεν κατέληξαν στον δίσκο. Ο ένας ήταν με τον Chester. Κάναμε ένα τραγούδι και οι Linkin Park εκείνη την εποχή δεν το επέτρεψαν, οπότε το έκανα με τον Lemmy. Ο τύπος που κατασκεύασε τα demos μου το έστειλε σε μένα και το έστειλα στην οικογένεια του Chester.”

 

 

 

Φωτογραφία: hollywoodreporter.com