Η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish φέρνει νωρίς την εορταστική περίοδο

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Tarja Turunen φέρνει νωρίς την εορταστική περίοδο με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Dark Christmas” στις 10 Νοεμβρίου. Η Φινλανδή σόλο καλλιτέχνις συνδυάζει για άλλη μια φορά τέλεια την κλασικά εκπαιδευμένη φωνή της με gothic επιρροές στις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον κόσμο.

Με εκπληκτικές ερμηνείες γνωστών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όπως το “Last Christmas” των WHAM, το “All I Want For Christmas Is You” της Mariah Carey, το “Wonderful Christmastime” του Paul McCartney, κλασικά όπως το “Jingle Bells”, τα “Frosty The Snowman” και “Rudolph The Red-Nosed Reindeer”, καθώς και το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο τραγούδι της Tarja “Dark Christmas”, είναι το τέλειο άλμπουμ για όσους θέλουν να αγκαλιάσουν το πνεύμα των γιορτών εξερευνώντας μια πιο μυστηριώδη πλευρά της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

«Ήταν συναρπαστικό να βουτάς σε αυτόν τον νέο κόσμο», τόνισε η τραγουδίστρια. “Θα εκτιμήσετε αυτά τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τις “τρομακτικές” μας διασκευές που ακούγονται πραγματικά με έναν τρόπο που δεν ακούστηκαν ποτέ πριν. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ για άλλη μια φορά με τον Jim Dooley και τον Tim Palmer” είπε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

 

 

 

Φωτογραφία: ear-music.net