Αν δεν παινέψεις το σπίτι του θα πέσει να σε πλακώσει, λέει η γνωστή παροιμία

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Αν δεν παινέψεις το σπίτι του θα πέσει να σε πλακώσει, λέει η γνωστή παροιμία.

Έτσι, έκανε και ο αρχικός frontman των AC/DC, Dave Evans ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν ο καλύτερος τραγουδιστής του συγκροτήματος. Σε μια νέα συνέντευξη στο YouTube, ο Evans ρωτήθηκε ποιος ήταν ο καλύτερος τραγουδιστής, λέγοντας: «Λοιπόν, πρώτα, ο Dave Evans είναι ο καλύτερος, φυσικά. Είμαι εγώ, εντάξει; Φυσικά. Και οι περισσότεροι από τους θαυμαστές μου θα σας πουν ακριβώς αυτό» ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι θαυμαστές του τον αποκαλούσαν «μαέστρο».

Εξήγησε επίσης, ότι η σύγκριση μεταξύ του Βon Scott και του Brian Johnson δεν πρέπει να γίνεται καθώς οι δύο τραγουδιστές έχουν τόσο διαφορετικά φωνητικά στυλ. «Αν είσαι οπαδός των AC/DC, πρέπει να αγκαλιάσεις όλο το συγκρότημα, γιατί πρώτα από όλα ήταν τα πέντε ιδρυτικά μέλη και εγώ είμαι ένα από αυτά», είπε. «Και αν είστε προκατειλημμένοι εναντίον του ενός ή του άλλου, τότε δεν είστε πραγματικά οπαδoί των AC/DC. Εάν είστε οπαδοί των AC/DC του Bon Scott ή του Brian Johnson, είστε οπαδοί ενός μέρους του συγκροτήματος.»

Ο πρώην frontman ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του εμβληματικού αυστραλιανού ροκ συγκροτήματος το 1973 μαζί με τον Malcolm και τον Angus Young, τον ντράμερ Colin Burgess και τον μπασίστα Larry Van Kriedt. Τραγούδησε στο πρώτο επίσημο σινγκλ των AC/DC «Can I Sit Next To You, Girl» και στο «Rocking in the Parlour».

Το 1974, ο Evans αντικαταστάθηκε από τον αείμνηστο Bon Scott. Mετά τον θάνατό του, το 1980, τη θέση του πήρε ο Brian Johnson.

 

 

Φωτογραφία: lacapital.com.ar