Άγνωστο παραμένει πότε θα ξαναεμφανιστούν live...

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Άγνωστο παραμένει πότε θα ξαναεμφανιστούν live. Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του ο frontman των Whitesnake, David Coverdale.  Αφού ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους από το Δουβλίνο τον περασμένο Μάιο, οι Whitesnake αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν λίγο αργότερα το υπόλοιπο ευρωπαϊκό τους ταξίδι λόγω μιας λοίμωξης στο λαιμό του David Coverdale.

Ένα μήνα μετά, οι Whitesnake ακύρωσαν και την προγραμματισμένη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική ως special guests στους Scorpions λόγω της επίμονης λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού του Coverdale.
“Πέρυσι, είχα τη χειρότερη λοίμωξη που είχα ποτέ στη ζωή μου. Αυτή ήταν μια από τις πιο άσχημες ασθένειες που νομίζω ότι είχα (ποτέ). Για επτά μήνες, έπαιρνα ολοένα και πιο ισχυρά αντιβιοτικά και στεροειδή” ανέφερε ο Coverdale.

Είπε ακόμα ότι θέλει να βρίσκεται στη σκηνή μόνο σε καλή φόρμα, λέγοντας: «Όταν ανακοινώνεις κάτι σαν αποχαιρετιστήρια περιοδεία, σίγουρα θέλω να είναι οι καλύτερες συναυλίες που έχω κάνει ποτέ. Θέλω να μείνουν αξέχαστες για μένα και το πλήθος».
Ερωτηθείς εάν και πότε θα επιστρέψει στη σκηνή με τους Whitesnake, ο Coverdale είπε: «Πραγματικά δεν ξέρω. Φέτος γίνομαι 72 χρόνων”.

 

 

 

Φωτογραφία: franklymedia.com