Ο David Lee Roth ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Sammy Hagar

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Ο David Lee Roth ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Sammy Hagar και δηλώνει έτοιμος να λάβει μέρος στην επερχόμενη καλοκαιρινή περιοδεία του με τον μπασίστα Michael Anthony, τον κιθαρίστα Joe Satriani και τον ντράμερ Jason Bonham η οποία θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στη μουσική των Van Halen.

Προ ημερών ο Hagar μίλησε στο “The Howard Stern Show” για την απόφασή του να ξεκινήσει το ταξίδι “The Best Of All Worlds” απευθύνοντας παράλληλα πρόσκληση στον David Lee Roth αλλά και τον Alex Van Halen να βρεθούν μαζί του στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος.
Σε νέα δήλωσή του στο Van Halen News Desk σχετικά με την πρόσκληση του Hagar, ο Roth είπε: “Είμαι έτοιμος να πάω. Ας το κάνουμε.”

Ο Hagar και ο Anthony δούλεψαν στο παρελθόν με τον Satriani στο supergroup Chickenfoot. Ηχογράφησαν δύο άλμπουμ μεταξύ 2009 και 2011 και έκαναν περιοδείες σε όλη την Αμερική, αλλά δεν ερμήνευσαν ποτέ τραγούδια των Van Halen. Πιο πρόσφατα, ο Hagar και ο Anthony έπαιξαν μέρος του καταλόγου των Van Halen με τον κιθαρίστα Vic Johnson και τον Bonham στο Sammy Hagar and the Circle.

 

 

 

Φωτογραφία: rockcelebrities.net