Ο Roth και η σόλο μπάντα του ηχογράφησαν δεκατέσσερα live τραγούδια τo 2022

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται “Scotch And Sofa” κυκλοφόρησε ο David Lee Roth. Η προέλευση και οι μουσικοί του τραγουδιού είναι άγνωστα, αλλά ο Roth έχει κυκλοφορήσει  αρκετά κομμάτια τα τελευταία δύο χρόνια, προερχόμενα από δύο ξεχωριστές ηχογραφήσεις το 2007 και το 2022.

Τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει περιλαμβάνουν το “Hi-Fashion Girl” το οποίο ηχογράφησε με τον κιθαρίστα John 5 το 2007 ενώ πέντε από αυτά κυκλοφόρησαν ως μέρος του “The Roth Project” το 2020. Ο Roth και η σόλο μπάντα του η οποία αποτελείται από τους Al Estrada στην κιθάρα, Ryan Wheeler στο μπάσο και Francis Valentino στα ντραμς, ηχογράφησαν δεκατέσσερα live τραγούδια τo 2022 στο Henson Recording Studio στο Χόλιγουντ με παραγωγό τον Tom Syrowski.

Επίσης, ανάμεσα στα σινγκλς που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο χρόνια, είναι το ‘Somewhere Over The Rainbow Bar And Grill’, το ‘Low-Rez Sunset’, το ‘Giddy-Up!’, το ‘Alligator Pants’, το ‘Pointing At The Moon, το ‘Nothing Could Have Stopped Us then’ (ένα τραγούδι για τους Van Halen), το «Manda Bala» και το «The Shit That Killed Elvis».

 

 

Φωτογραφία: metalinjection.net