Ο πρώην κιθαρίστας των Mötley Crüe κέρδισε την πρώτη του δικαστική μάχη κατά του συγκροτήματος

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Ο πρώην κιθαρίστας των Mötley Crüe, Mick Mars, κέρδισε την πρώτη του δικαστική μάχη κατά του συγκροτήματος. Ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, James C. Chalfant, έκρινε ότι ο Mötley Crüe αρνήθηκαν να παραδώσουν τα οικονομικά στοιχεία που τους ζήτησε ο Mars. “Ο Mars αναγκάστηκε να υποβάλει μήνυση. Οι Mötley Crüe ισχυρίστηκαν ότι παρέδωσαν όλα όσα ζήτησε ο πρώην κιθαρίστας τους στις 2 Νοεμβρίου 2023, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια”.

Ο Chalfant σημείωσε ότι δε θα έπρεπε να περάσουν οκτώ μήνες για να παραδώσουν τα έγγραφα και ότι το συγκρότημα πρέπει να καταβάλει τα νομικά έξοδα του πρώην συμπαίκτη τους.

“Επιτέλους, κάποιος είπε σε αυτούς τους τύπους ότι δεν μπορούν πια να εκφοβίζουν τον Mick”, δήλωσε ο δικηγόρος του, Ed McPherson προσθέτοντας: “Βρισκόμαστε στη μέση μιας τεράστιας διαιτησίας που θα αποφασίσει τελικά αν ο Mick πρέπει να παραιτηθεί από τις μετοχές του ή όχι, αν έκαναν τα πράγματα σωστά ή όχι. Προφανώς ισχυριζόμαστε ότι δεν έκαναν τίποτα σωστά. Αλλά πιστεύουν ότι “είναι πάνω από τους κανόνες. Και γι’ αυτό αφορούσε αυτή η αγωγή.”

Ωστόσο, o δικηγόρος των Mötley Crüe, Sasha Frid ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για νίκη του συγκροτήματος και όχι του Mars.

 

 

Φωτογραφία: ghbase.com