Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Ronnie James Dio το οποίο δούλευε με τον κιθαρίστα Doug Aldrich, το 2010, θα συμπεριληφθεί σε μια επερχόμενη συλλογή...

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

RELATED STORY

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Ronnie James Dio το οποίο δούλευε με τον κιθαρίστα Doug Aldrich, το 2010, θα συμπεριληφθεί σε μια επερχόμενη συλλογή του Dio με άγνωστες ηχογραφήσεις.

Το εν λόγω κομμάτι γράφτηκε κατά τη διάρκεια των συνεδριών για το “Magica II” του DIO, ένα σίκουελ του άλμπουμ “Magica” του 2000 που έμεινε ημιτελές όταν πέθανε ο Ronnie το 2010.

Σε μια νέα συνέντευξή της, η χήρα και μάνατζερ του Ronnie, Wendy Dio μίλησε για την επερχόμενη συλλογή, λέγοντας ότι δουλεύει σε ένα άλμπουμ που αναμένεται τον επόμενο χρόνο, με ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και κομμάτια που ο κόσμος δεν έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια. “Εχουμε ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι που δούλευε ο Doug Aldrich με τον Ronnie λίγο πριν πεθάνει. Και αυτό το τραγούδι θα είναι σ’ αυτό το άλμπουμ.”

Ο Aldrich, ο οποίος ήταν μέλος των DIO για μια σύντομη περίοδο μεταξύ του 2002 και του 2006, μίλησε για την ακυκλοφόρητη συνεργασία του με τον Ronnie σε μια συνέντευξη του 2017. “Έχω ένα demo του Ronnie, ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ. Το πρόσφερα στη Wendy και, δεν ξέρω, ίσως το ξέχασε, αλλά είπα “Έχω αυτό το τραγούδι. Εχει στοιχειώσει» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com