"Οι πιο όμορφες αναμνήσεις... Αυτή είναι μια καταπληκτική συλλογή''

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Το περιορισμένης έκδοσης box set πέντε LP με τον τίτλο “The Complete Donington Collection” θα κυκλοφορήσουν η Niji Entertainment και η BMG στις 19 Ιουλίου.

Δεν πρόκειται για μια τυχαία συλλογή αλλά για τις μεγαλύτερες επιτυχίες που ερμήνευσαν οι Dio κατά τις μεγάλες συναυλίες που έδωσαν στο Castle Donington το 1983 και το 1987 και στο φεστιβάλ Monsters Of Rock στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η χήρα αλλά και μάνατζερ του Ronnie James Dio, Wendy, δήλωσε: “Οι πιο όμορφες αναμνήσεις… να κάθομαι στο γρασίδι και να παρακολουθώ τις μπάντες να παίζουν. Αυτή είναι μια καταπληκτική συλλογή. 1983, όταν ο Ronnie είχε μόλις σχηματίσει το συγκρότημα Dio και ξανά το 1987. Πάντα του άρεσε να παίζει στη Βρετανία. Λάτρευε το κοινό και την μπύρα!».

Το “Dio At Donington ’83” αποτυπώνει την αρχική σύνθεση των Dio στην περιοδεία “Holy Diver”, μια νέα, ασυγκράτητη μπάντα τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ.

Το σετ περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια από την εκπληκτική καριέρα του Ronnie James Dio ως τραγουδιστή των Rainbow και των Black Sabbath, παράλληλα με τις άλλες μεγάλες του επιτυχίες όπως τα “Holy Diver”, “Rainbow In The Dark” και “Stand Up And Shout”.

 

 

Φωτογραφία: tidal.com