Το βίντεο κλιπ της Dolly Parton με τις διασκευές “We Are The Champions/We Will Rock You” θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι και την εμψύχωση των Αμερικανών αθλητών. Η Parton συνεργάστηκε με την NBCUniversal για τα γυρίσματα του βίντεο το οποίο ξεκινά με το είδωλο της κάντρι να τραγουδά […]

Journey – Γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους με περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

RELATED STORY

Journey – Γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους με περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Το βίντεο κλιπ της Dolly Parton με τις διασκευές “We Are The Champions/We Will Rock You” θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι και την εμψύχωση των Αμερικανών αθλητών.
Η Parton συνεργάστηκε με την NBCUniversal για τα γυρίσματα του βίντεο το οποίο ξεκινά με το είδωλο της κάντρι να τραγουδά σε ένα άδειο γήπεδο ενώ στη συνέχεια εμπλουτίζεται με εικόνες από θεαματικές τελετές έναρξης και λήξης από το παρελθόν.

Μεταξύ των Ολυμπιονικών που εμφανίζονται στο βίντεο είναι οι Simone Biles, Suni Lee, Sydney McLaughlin-Levrone, Noah Lyles, Katie Ledecky καθώς και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, οι ανδρικές και γυναικείες ομάδες μπάσκετ και μια σειρά από διεθνείς αθλητές. Το βίντεο παρουσιάζει επίσης, την Parton μπροστά από έναν αστραφτερό Πύργο του Άιφελ και στη συνέχεια να βρίσκεται περιτριγυρισμένη από θεατές σε ένα γεμάτο στάδιο όπου τραγουδούν  όλοι μαζί τα διασκευασμένα εμβληματικά κομμάτια των Queen.

“Λατρεύω τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Κάνω ό,τι μπορώ για να προγραμματίσω το πρόγραμμά μου και να τους παρακολουθήσω όσο περισσότερο μπορώ”, είπε η Parton. “Γελάω, κλαίω, ουρλιάζω, δεν υπάρχουν ηττημένοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς όλοι έχουν περάσει μια ζωή προετοιμασίας, αλλά γιορτάζω με αυτούς που φεύγουν με το χρυσό, το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο».

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Dolly Parton “Rockstar” θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

 

 

 

Φωτογραφία: billboard.com