Το "σύμβολο" της Country κυκλοφόρησε άλλα δύο τραγούδια από το επερχόμενο ροκ άλμπουμ...

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Το “σύμβολο” της Country, Dolly Parton κυκλοφόρησε άλλα δύο τραγούδια από το επερχόμενο ροκ άλμπουμ της, «Rockstar». Ένα μήνα μετά το single “World On Fire”, η Parton μοιράστηκε με το κοινό της ένα πρωτότυπο τραγούδι με τον τίτλο “Bygones”, το οποίο ερμηνεύει με τον Rob Halford των Judas Priest με τους John 5 και Nikki Sixx των Mötley Crüe στην κιθάρα και το μπάσο, αντίστοιχα.

«Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου σε ολόκληρο το άλμπουμ. Η σύζευξη της φωνής μου με τον Rob, έναν από τους αγαπημένους μου όλων των εποχών, το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό» τόνισε η Parton.
Μαζί με το «Bygones», κυκλοφόρησε και η διασκευή της στο «Magic Man» των Heart με φωνητικά από την Ann Wilson. «Πάντα ήθελα έναν λόγο για να τραγουδήσω το «Magic Man» από τις Heart και ήταν μια από τις πρώτες μου επιλογές για το άλμπουμ», είπε ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια σημειώνοντας ότι ήταν τόσο χαρούμενη που η Ann Wilson συμφώνησε να το τραγουδήσει μαζί της.

Το άλμπουμ «Rockstar» αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου μέσω της Butterfly Records και αποτελείται από εννέα πρωτότυπα κομμάτια γραμμένα από την Parton και μια σειρά από διασκευές κλασικών ροκ.
Άλλοι guests στο άλμπουμ είναι ο Richie Sambora, ο Steve Perry, ο John Fogerty, ο Steven Tyler, ο Paul McCartney, ο Ringo Starr, οι Lynyrd Skynyrd, η Debbie Harry, η Miley Cyrus, η Joan Jett & The Blackhearts, ο Sting και πολλοί άλλοι.

 

 

 

Φωτογραφία: billboard.com