θα είναι η πρώτη "έξοδος" του συγκροτήματος μετά την επιστροφή του ντράμερ Mike Portnoy

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Την ευρωπαϊκή περιοδεία για τον εορτασμό της 40ης επετείου τους ανακοίνωσαν οι Dream Theater. Η περιοδεία “An Evening With Dream Theater” θα είναι η πρώτη “έξοδος” του συγκροτήματος μετά την επιστροφή του ντράμερ Mike Portnoy. Tο lineup αποτελούν ο τραγουδιστής James LaBrie, ο μπασίστας John Myung, ο κιθαρίστας John Petrucci και ο κιμπορντίστας Jordan Rudess.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους είναι το Λονδίνο στις 20 Οκτωβρίου, που είναι η μοναδική ημερομηνία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν σε άλλες 23 πόλεις σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων του Βερολίνου, της Ρώμης, της Μαδρίτης και του Παρισιού.

Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα ανέφερε: «Αυτή η περιοδεία θα είναι απίστευτα ξεχωριστή για όλους μας! Κάθε συναυλία θα είναι σίγουρα γεμάτη με προσμονή και ποικίλα συναισθήματα. Ανυπομονούμε να ανέβουμε ξανά μαζί στη σκηνή και να ξεκινήσουμε αυτόν τον ιστορικό εορτασμό των 40 χρόνων με όλους, αυτό το Φθινόπωρο. Αυτή είναι μόνο η αρχή και θα έχουμε πολλά συναρπαστικά νέα των Dream Theater να μοιραστούμε τους επόμενους μήνες».

Αυτήν την περίοδο το συγκρότημα βρίσκεται στο στούντιο δουλεύοντας το 16ο στούντιο άλμπουμ τους – το πρώτο με το Portnoy από το «Black Clouds & Silver Linings» του 2009.

 

 

Φωτογραφία: touring.apa-agency.com