Την αποχώρηση του Mike Mangini και την επιστροφή του ντράμερ Mike Portnoy ανακοίνωσαν

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Την αποχώρηση του Mike Mangini και την επιστροφή του ντράμερ Mike Portnoy ανακοίνωσαν οι βραβευμένοι με Grammy, Dream Theater. Ο Portnoy θα επανενωθεί με τον κιθαρίστα John Petrucci και τον μπασίστα John Myung , τον τραγουδιστή James LaBrie και τον keyboardist Jordan Rudess για να μπουν στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσουν το 16ο στούντιο άλμπουμ τους. Θα είναι το πρώτο με τον Portnoy από το “Black Clouds & Silver Linings” του 2009.

«Καταλαβαίνω την απόφαση των Dream Theater να πάρουν πίσω τον Mike Portnoy αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Mike Mangini, ο οποίος εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2010. «Όπως έχει ειπωθεί, η θέση μου δεν ήταν να καλύψω όλους τους ρόλους που είχε ο Mike στο συγκρότημα” τόνισε.

“Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Mike Portnoy ξανά στους Dream Theater!” δήλωσε ο Petrucci. “Ως αρχικό ιδρυτικό μέλος, μακροχρόνιος φίλος και απίστευτα ταλαντούχος και δημιουργικός ντράμερ, ξέρω ότι η επιστροφή του θα φέρει ένα ανανεωμένο πνεύμα, πάθος και ενέργεια».

Την ίδια ώρα, ο Myung ανέφερε: “Είναι υπέροχο που επιστρέφουμε αληθινά στη σύνθεση με τον αρχικό μας ντράμερ Mike Portnoy. Ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί ως Majesty πριν από σχεδόν 40 χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τι θα δημιουργήσει αυτή η επόμενη φάση του Dream Theatre για το μέλλον. Δεν εύχομαι τίποτα αλλά το καλύτερο για τον Mike Mangini για όλο το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα που έβαλε στο DT κατά τη διάρκεια της 13χρονης θητείας του στο συγκρότημα.”

 

 

 

Φωτογραφία: touring.apa-agency.com