''Ήταν ο Lemmy. Έπαιζε Rock 'n' Roll. Μην τον ξεχνάς"

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Ο μπασίστας των Guns N’ Roses, Duff McKagan είναι ακόμη ένα από τα πρόσωπα που έλαβαν μέρος από την τέφρα του Lemmy Kilmister. Aυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο McKagan μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “Planet Rock Three Chords & The Truth” που κάνει με τη σύζυγό του Susan.

Τον Μάρτιο του 2021, κι ενώ είχαν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από τον πρόωρο θάνατο του Lemmy σε ηλικία 70 ετών, έγινε γνωστό ότι, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Lemmy, μια επιλεγμένη ομάδα από τους στενότερους φίλους του θα λάμβανε μέρος της τέφρας του μέσα σε μια σφαίρα.

Μεταξύ εκείνων που αποκάλυψαν δημόσια ότι έλαβαν τις στάχτες του Lemmy είναι ο τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford, η Doro Pesch και ο πρώην τραγουδιστής των Hanoi Rocks, Michael Monroe.

Τον Ιούνιο του 2022, ο Monroe δημοσίευσε την επιστολή που συνόδευε τη σφαίρα, η οποία έγραφε: “Michael, όλοι ξέρουμε ότι ο Lemmy γνώριζε πολλούς ανθρώπους, αλλά είχε λίγους που θεωρούσε φίλους και ακόμη λιγότερους που θεωρούσε οικογένεια. Επειδή είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θεωρούσε οικογένεια, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου ένα μικρό κομμάτι του. Ο Lemmy άγγιξε όλων μας τις ζωές με έναν τρόπο που δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς θα μπορούσε να ξεχάσει ποτέ, αλλά με αυτές τις στάχτες κρατάς όχι μόνο τις αναμνήσεις που έχεις, κρατάς τον Lemmy μαζί σου για πάντα. Ήταν ο Lemmy. Έπαιζε Rock ‘n’ Roll. Μην τον ξεχνάς.”

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com