Ο μπασίστας των Guns n' Roses ανακοίνωσε ευρωπαϊκή περιοδεία για το φθινόπωρο

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του τρίτου σόλο άλμπουμ του “Lighthouse” ο μπασίστας των Guns n’ Roses, Duff McKagan ανακοίνωσε ευρωπαϊκή περιοδεία για το φθινόπωρο. Οι συναυλίες του ξεκινούν στις 30 Σεπτεμβρίου από το Δουβλίνο και ολοκληρώνονται στις 22 Οκτωβρίου στη Στοκχόλμη με ενδιάμεσους σταθμούς, τη Γλασκώβη, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, το Μόναχο, το Μιλάνο, το Παρίσι και άλλες μεγάλες πόλεις.

Ο McKagan ανακοίνωσε πρόσφατα μια διευρυμένη πολυτελή ψηφιακή έκδοση του “Lighthouse”, που περιλαμβάνει οκτώ επιπλέον κομμάτια μαζί με τρία αποκλειστικά βίντεο από live εμφανίσεις που γυρίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο Σιάτλ, τη γενέτειρα του McKagan.

Το “Lighthouse (Expanded Edition)” περιέχει μια νέα εκδοχή της μπαλάντας “I Just Don’t Know” την οποία ερμηνεύει ο McKagan. “Το “I Just Don’t Know (Acoustic Mix)” είναι ένα τραγούδι στο οποίο προσγειώθηκα, που φαίνεται να συμπυκνώνει με κάποιο τρόπο, τις δικές μου προσωπικές σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει στη ζωή και τι υπάρχει εκεί έξω γενικά”, είπε ο McKagan τονίζοντας ότι είναι ο πυρήνας της ανθρώπινης ύπαρξης να στοχάζεται τη μετά θάνατον ζωή.

 

 

Φωτογραφία: consequence.net