''Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία μας βρίσκεται σε εξέλιξη''

Accept – Κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο του σινγκλ “Humanoid”

RELATED STORY

Accept – Κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο του σινγκλ “Humanoid”

Τρεις συναυλίες στη μεγαλύτερη κλειστή αρένα του Ηνωμένου Βασιλείου θα δώσουν οι Εagles. Το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε τρεις εμφανίσεις στο Μάντσεστερ στο πλαίσιο της περιοδείας τους “Τhe Long Goodbye”. Ειδικότερα, θα εμφανιστεί σε έναν νέο χώρο το Co-op Live χωρητικότητας 23.500 ατόμων την Παρασκευή 31 Μαΐου, το Σάββατο 1 Ιουνίου και την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024. Ο Don Henley, ο Joe Walsh, ο Timothy B. Schmit, με τον Vince Gill και ο Deacon Frey θα συνοδεύονται από τους Steely Dan και στις τρεις συναυλίες.

Μια εβδομάδα μετά τις συναυλίες τους Μάντσεστερ, οι Eagles θα πετάξουν στην Ολλανδία για μια συναυλία στο GelreDome του Άρνεμ, την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

«Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Θέλουμε να δώσουμε σε όλους τους θαυμαστές μας την ευκαιρία να μας δουν σε αυτόν τον τελευταίο γύρο” τόνισε το συγκρότημα.

Η τελευταία εμφάνιση των Eagles στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το καλοκαίρι του 2022, όπου έπαιξαν σε στάδια στο Λίβερπουλ και το Εδιμβούργο καθώς και στο British Summer Time στο Hyde Park του Λονδίνου.

 

Φωτογραφία: consequence.net