''Γιατί να μην είμαστε ένα παιχνίδι θετικού μυαλού;" λέει η Yoko Ono Lennon

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Στις 12 Ιουλίου, το John Lennon Estate και η Universal Music θα επανακυκλοφορήσουν το 4ο σόλο άλμπουμ του John Lennon “Mind Games” για την 50η του επέτειο. Με την εξουσιοδότηση της Yoko Ono Lennon και σε παραγωγή του Sean Ono Lennon, η Ultimate Collection προέρχεται από την ίδια ομάδα ήχου που εργάστηκε στις καταξιωμένες συλλογές Imagine και John Lennon/Plastic Ono Band Ultimate Collections.

Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει τον τρεις φορές βραβευμένο με Grammy μηχανικό Paul Hicks και τους μείκτες/μηχανικούς Sam Gannon και Rob Stevens.

Πέρα από τα 12 κομμάτια του αρχικού άλμπουμ, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αποσπάσματα από τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ το 1973 στο Record Plant στη Νέα Υόρκη, instrumentals και πολλά άλλα.

«Ο John προσπαθούσε να μεταφέρει το μήνυμα ότι όλοι παίζουμε παιχνίδια μυαλού. Αλλά αν μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια μυαλού, γιατί να μη δημιουργήσουμε ένα θετικό μέλλον με αυτό – να είμαστε ένα παιχνίδι θετικού μυαλού;” είπε η Yoko Ono Lennon. “Το «Mind Games» είναι ένα απίστευτα δυνατό τραγούδι. Εκείνη την εποχή, οι άνθρωποι δεν έλαβαν αρκετά το μήνυμα επειδή αυτό ήταν πριν από την ώρα του. Τώρα, ο κόσμος θα το καταλάβαινε. Δε νομίζω ότι εκείνες τις μέρες οι άνθρωποι ήξεραν ότι έπαιζαν παιχνίδια μυαλού ούτως ή άλλως».

 

 

Φωτογραφία: gettyimages.com