Ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε πολλά στούντιο και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Το άλμπουμ “Coverdale – Page” επανεκδόθηκε στην Ιαπωνία με αφορμή την 30η του επέτειο. Αυτή η πρώτη ιαπωνική αναλογική κυκλοφορία, που έφτασε στις 22 Νοεμβρίου, διατίθεται στις τέσσερις πλευρές του διπλού LP σε διαφανές μπλε βινύλιο, για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε πολλά στούντιο και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού τον χειμώνα του 1991-92 προτού τελικά κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 1993. Μετά την κυκλοφορία του, έφτασε στο Νο. 4 του βρετανικού τσαρτ και στο Νο. 5 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το άλμπουμ τελικά έγινε πλατινένιο στις ΗΠΑ.

Ο Coverdale είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη συνεργασία του με τον Page κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του τον Φεβρουάριο του 2021 στο “Trunk Nation With Eddie Trunk” του SiriusXM. Εκείνη την εποχή, είπε ότι αυτός και ο Jimmy σχεδίαζαν ένα «πολύ μεγάλο, πολυτελές, πλήρες box set για την 30ή επέτειο του LP το 2023».

Όσο για το επιπλέον υλικό που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο διευρυμένο σετ “Coverdale Page”, ο τραγουδιστής των Whitesnake είχε πει: “Έχουμε τέσσερα ακυκλοφόρητα κομμάτια, τα οποία πρέπει απλώς να αναμειχθούν. Αλλά από τότε που επανασυνδεθήκαμε, έχω μπλέξει, γράφοντας. Και έχω δύο ιδέες που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικά διασκεδαστικά κομμάτια”.

 

 

 

Φωτογραφία: rockcelebrities.net