Έτοιμο είναι το "χαμένο" κάντρι άλμπουμ του τραγουδιστή και δημιουργού των Beach Boys

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Το “χαμένο” κάντρι άλμπουμ του Brian Wilson είναι τελικά έτοιμο να κυκλοφορήσει. Παράλληλα, στα σκαριά είναι και ένα ντοκιμαντέρ που θα αναφέρεται στη δημιουργία του άλμπουμ «Cows in the Pasture». Ο πρώην μάνατζερ των Beach Boys, Fred Vail είπε στο περιοδικό Rolling Stone ότι πλησίασε τον Wilson το 1970, ρωτώντας αν είχε γράψει κάποια τραγούδια της κάντρι πριν. Αφού απάντησε αρνητικά, το ζευγάρι άρχισε να δουλεύει 14 τραγούδια μαζί με τον κιθαρίστα James Burton, τον πιανίστα Glen D. Hardin και τον κιθαρίστα Red Rhodes ταυτόχρονα με την ηχογράφηση του “Sunflower” των Beach Boys.

Ωστόσο, ο Wilson δε συνέχισε να εργάζεται για αυτά τα 14 κομμάτια λόγω προσωπικών ζητημάτων με αποτέλεσμα να μην ηχογραφηθούν τα φωνητικά και η δουλειά να μείνει στο ράφι. Τώρα, ο Vail αποφάσισε να ασχοληθεί με το “Cows in the Pasture” χάρη στον παραγωγό Sam Parker, στο οποίο θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα της κάντρι, της rock & roll και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί και το όνομα του T Bone Burnett.

Ο Wilson θα είναι επίσης, ο εκτελεστικός παραγωγός και θα συνεισφέρει στα φωνητικά σε ένα από τα τραγούδια. Μάλιστα μέσω του Rolling Stone εξέφρασε τη χαρά του που το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει. O δίσκος αναμένεται το 2025.

 

 

Φωτογραφία: latimes.com