Ένα νέο τραγούδι ετοιμάζουν οι Europe. Το σουηδικό συγκρότημα μπήκε στα Atlantis Studios στη Στοκχόλμη με τον παραγωγό Klas Åhlund (Ghost, Robyn) για να ηχογραφήσει ένα κομμάτι με τον τίτλο “Hold Your Head Up” το οποίο έχει στοιχεία των Europe της δεκαετίας του ’80. Το single αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου ως προπομπός για το δωδέκατο […]

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Ένα νέο τραγούδι ετοιμάζουν οι Europe. Το σουηδικό συγκρότημα μπήκε στα Atlantis Studios στη Στοκχόλμη με τον παραγωγό Klas Åhlund (Ghost, Robyn) για να ηχογραφήσει ένα κομμάτι με τον τίτλο “Hold Your Head Up” το οποίο έχει στοιχεία των Europe της δεκαετίας του ’80. Το single αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου ως προπομπός για το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος το οποίο θα ηχογραφηθεί το 2024 και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2025.
Το “Hold Your Head Up” μιξάρει ο Stefan Glaumann (Rammstein, Def Leppard), ο οποίος έκανε επίσης, μίξη του άλμπουμ τους “Secret Society.

Παράλληλα, το συγκρότημα βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μια ολοκαίνουργια ταινία ντοκιμαντέρ με παραγωγό/σκηνοθέτη τον Craig Hooper (Deep Purple, Saxon) για την Coolhead Productions με τίτλο “Europe – The Movie”. Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία τους, από τον σχηματισμό μέχρι σήμερα. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις αρχές του 2024.

Σε μια συνέντευξή του πάντως, ο Joey Tempest είχε μιλήσει για τα σχέδια του συγκροτήματος να δουλέψει για τη συνέχεια του άλμπουμ “Walk The Earth” του 2017. «Αρχίζουμε να ενδιαφερόμαστε και να εμπνεόμαστε ξανά τώρα. Χρειάστηκε λίγος χρόνος» είχε πει o τραγουδιστής των Europe.

 

 

 

Φωτογραφία: jambase.com